Raskaana!

Kyllä! Tärisin testi kädessä ja huhuilin vessan oven raosta Markusta. Epäuskoisena kerroin, että kyllä siinä kaksi viivaa näkyy. Sydän vaan jyskytti ja halusin lähteä hakemaan uutta testiä apteekista, koska halusin myös aamuvirtsasta tehdä testin. Hetken paniikin jälkeen fiilis muuttui innostuneeksi ja hymy nousi kasvoille aina, kun kaksi viivaa heilahti testiin (olisinkohan neljä testiä tehnyt 🙈).

En malta odottaa, että masu alkaa vähän kasvaa ja tämä kaikki alkaa tuntumaan jo vähän käsin kosketeltavammalta. Pientä alavatsan turvotusta on jo havaittavissa. Pelkään kyllä vähän jo, että tuleeko raskauspahoinvointia ja kovasti on jo alkanut mietityttämään ajatus, että kumpa se olisi terve! Lasten sairaanhoitajana sairaita lapsia hoitaessa tietysti mieleen tulee, että mitä jos minäkin saan jollakin tavalla sairaan lapsen. Ei auta nyt kun nauttia tästä raskaudesta ja yrittää selttää nämä pelot. 💪


Meillä kävi Markuksen kanssa onni ettei raskaaksi tuleminen ollut haastavaa ja kävi hyvinkin nopeasti. Olin kyllä hurjan yllättynyt siitä miten rennosti Markus otti koko asian, kun vauva ei ollutkaan enää vain puheiden tasolla. Meillä on kuitenkin asunnon myynti edessä sekä sen myötä muutto, uusi uudisasunto jo ostettuna, Markuksen opinnäytetyö kesken, ulkomaan matka tulossa sekä häät järjestelyiden alla. Eiköhän tästä kaikesta selvitä, vaikka nyt tämä kaikki muutos tuntuukin kauhean kuormittavalta. Laskettu aika on noin syyskuun puolessa välissä eli saadaan syyskääryle! 🍁

Ihanaa kevään odotusta teille kaikille ihanille! 🙂

❤ Salla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s