Asunnon myyntiä ja jatkuvaa siivousta

“Huhhuh! Nyt riitti tämä itse myyminen ja aika ottaa välittäjä käyttöön.” Tämä oli paras päätös asunnon myynnin kannalta, koska jokaviikkoiset yksityisnäytöt ilman yhtään tarjousta alkoi jo tympiä. Turhaan puunaaminen ja kalusteiden kiillottaminen kävi voimille varsinkin, kun Tedin hoitoa piti lyhyilläkin varoajoilla järjestellä siivouksen ja näytön ajaksi. Yhtään ei myöskään auttanut mun pitkät kokopäivän työvuorot, jolloin Markus pyöritti koko sirkusta yksin. Saatiin mun vanhemmilta hyvät suositukset välittäjäpariskunnasta, joka myi muutama vuosi sitten oman lapsuudenkotini. Hieman meitä kammotti Markuksen kanssa välityspalkkion suuruus, joka oli 2,5% asunnon myyntihinnasta. Ajateltiin kuitenkin, että välittäjä saa paremman hinnan neuvoteltua meidän asunnosta kuin me itse, ja näin ollen ei jäädä omasta tavoitteesta tappiolle. Laitan tähän alle vielä meidän asunnon myyntikuvia.

Asunto kerkesi olla myynnissä muutamia viikkoja, kun saatiinkin jo sellainen tarjous, joka mielellään hyväksyttiin. Asunto on siis myyty JA OLO ON NIIN HELPOTTUNUT! Nyt voidaan keskittyä väliaikaisen vuokra-asunnon etsimiseen ja vähitellen alkaa jo kaappeja siivoilemaan tavaroista, joita ei kuitenkaan aiota muuttaa mukana. En malttaisi odottaa uuden asunnon valmistumista, että pääsisi sitä jo sisustelemaan ja fiilistelemään!

Aivan ihanaa kevättä sinne ruudun toiselle puolelle.

Kiinnostaako uudiskohteen osto, muutto tai sisustusjutut? 🏠

❤ Salla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s