Vappupallo omasta takaa

Hauskaa vappua! Toivotteleepi täällä vappuhumuinen Salla, joka ei oikein edes välitä simasta ja tippaleivistä. Munkeistakin maistuu vain itse leivotut. 😅 Eilen lähti käyntiin raskausviikko 20 ja ihan älytöntä ajatella, että me päästäisiin Markuksen kanssa pitelemään jo seuraavan puolikkaan jälkeen meidän pientä tuhisiaa sylissä. ❤ Tänään kävelyllä ensimmäisä kertaa alkoi hieman vihlomaan alavatsalla kävellessä, mutta pieni joutsenten kuvaustauko ja kävelynopeuden hidastus auttoivat tähän vaivaan. Liikkeet masussa tuntuu jo ihanan selkeiltä ja ne ovat kyllä jo kaukana popkornin poksahtelusta. 😀 Odotan kyllä innolla sitä, että ne alkavat tuntumaan masun läpi ja Markuskin pääsee tuntemaan ne. ❤

Masu on alkanut kyllä kasvaa jo paljon nopeampaa tahtia ja Markuskin huomauttelee lähes päivittäin, että masu on taas kasvanut 😀 . Tänä vuonna saatiinkin ihan vappupallo omasta takaa jota kantaa mukana, eikä tarvitse kaupasta käydä lentelevää hakemassa. Onneksi kaiken herkun syönnin voi laittaa vauvan kasvamisen piikkiin, ellei se ala näkymään muuallakin kuin mahassa… Hetken aikaa voisin kyllä pidättäytyä leipomisesta, vaikka se niin kivaa onkin. 😀

Vappua me juhlittiin karvakorvien ja veljeni sekä hänen tyttöystävänsä kanssa rantakahvilassa munkkikahveilla (tai no tämä yksi lapsi täällä otti tripin 🙋‍♀️). Käytiin myös hakemassa tulevalle papuselle vauvan sänky ja vähän harsoja ja tutteja, jotka saapuivat Unavaatteelta super nopeana toimituksena. Laittelen näistä ostoksista myöhemmin lisää kuvia ja vaikka omaa postausta! Serpentiiniä ja ilmapalloja ei tänä vuonna ollut, mutta eiköhän ensi vuodeksi laiteta joitakin koristeluja.

Toivottavasti teidän vappu on ollut ihana, vaikka se varmastikin on hieman erilainen ollut. Ihanaa viikonloppua, niin ja sitä vappua! 🎉

❤ Salla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s