Ensimmäinen isänpäivä

Eilen oli Markuksen ensimmäinen isänpäivä isänä ja päätin laitella tänne vähän tunnelmakuvia eiliseltä.

Markus sai herätä croissantin ja kahvin tuoksuun aamulla, kun toin tarjottimella aamiaisen sänkyyn. Lisäksi tarjolla oli tuorepuristettua appelsiinimehua sekä mangotuorepuuroa (linkissä resepti). Papunenkin oli hyvällä tuulella heti aamusta ja tuore isä sai monta hymyä ja suloista jokeltelua lahjaksi heti aamusta. ❤ Päätin, etten ala itse tekemään Markukselle isänpäiväkorttia tai ostamaan lahjoja. Me yritetään nyt muutenkin välttää turhan materian ostoa, kun muutto on oven takana. Papunen saa itse sitten tehdä kortit ja lahjat vähän vanhempana tai minun avustamana. Itse ajattelen, että isänpäiväkortin ja lahjojen tarkoitus on nimenomaan tulla lapsilta ja tällöin myös niiden merkitys on paljon suurempi. Aamiainen sänkyyn, hauska body, vapaapäivä ja ihanat perhekuvat kävivät lahjoista tänä vuonna.

Kävin hoitamassa Papusen aamupesut ja laitoin Papuselle päälle isyyspakkaukseen hankkimani bodyn. Me ollaan Markuksen kanssa Marvel-faneja, joten body oli hyvinkin Markuksen mieleen. ❤ Lähdettiin aamupalan jälkeen käymään vaunulenkillä ja pikkuinenhan simahti vaunuihin ilman pienintäkään kitinää. Aurinko paistoi ja päätettiin lähteä rantaan päin kävelylle. Tedikin nautti, kun käytiin vähän pidempi lenkki kuin normaalisti. Lenkin jälkeen meille tuli perhekuvaaja ottamaan kuvia meistä. Mua vähän harmitti, kun me ei otettu newborn-kuvia, mutta onneksi saatiin nyt kuitenkin perhekuvat tämän reilu yksi kuukautisen söpöläisen kanssa. En malta odottaa millaisia kuvia saatiin otettua. 🙂

Body on hankittu Amazonista. Löydät sen tästä linkistä.

Iltapäivällä lähdettiin käymään mun vanhempien luona. Mun omalla isällä oli myös ensimmäinen isänpäivä pappana, joten käytiin syömässä ja kahvittelemassa senkin kunniaksi. Meitä oli vähän osissa koko meidän perhe paikalla, joka on aika harvinaista nykypäivänä, kun kaikilla on omat kiireet. Papunen simahti pitkille unille vielä vanhempienkin luona, joten ehdittiin pelailla vähän lautapelejäkin yhdessä. Oli ihanaa viettää aikaa vähän isommallakin porukalla, kun paljon tulee nyt kotona vietettyä vauvakuplassa aikaa oman kodin seinien sisällä. Illalla otin vielä muutaman pikaräpsyn Markuksesta ja Papusesta yhdessä ja näistä tuli kyllä ihania! Kuvia alla.

Ensi viikonloppuna Papunen ei olekaan enää Papunen, kun me vietetään täällä nimiäisiä. Siitä lisää myöhemmin (saa nähdä milloin sitä Papusen virallista nimeä oppii käyttämään)! 😉 Aurinkoista viikkoa kaikille! ☀

❤ Salla

3 thoughts on “Ensimmäinen isänpäivä

  1. Ihana body ❤️
    Meillä kans neidillä ristiäiset tulevana viikonloppuna ihanaa kun saa käyttää sit oikeeta nimee vihdoin julkisesti 🙂 Meillä tuleva kummisetä on käyttäny ihan oikeaa tulevaa nimeä vaikka ei oo kellekkään kerrottu 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s