Top 3 kotoiluvaatteet

Sisältää mainoslinkkejä (*). Vaatekaapin sisällöstä on toivottu kovasti postauksia ja päätin aloittaa näistä tämän hetken tärkeimmistä, eli mun ihan lemppari kotoiluvaatteista. Tärkeimmät ominaisuudet mun vaatteissa tällä hetkellä on mukavuus, imetyksen helppous ja lämpöisyys tietysti tyylistä tinkimättä. Nyt kevättä kohti mentäessä tulee varmasti hankittua paljon pastellin sävyjä. Kaapista löytyy tällä hetkellä paljon mustaa, valkoista ja ruskeaa. Pehmeät materiaalit ja varsinkin napilliset neuleet ovat tällä hetkellä omia hittejä. Kotona tulee paljon palloiltua ihan vain aamutakissakin, mutta vaunulenkit ja koiran ulkoilutus onnistuu paremmin, kun on muutakin vaatetta päällä.

Neule: * Lindex Toppi: * Lindex Farkut: Zara

Helppous imettäessä

Tämä * Lindexin vihreä napillinen neule hyppäsi uusimpana tulokkaana heti mun listan kärkeen. Ostin samalla myös ihan perus toppeja lisää vaatekaappiin mustana ja valkoisena. Niitä on niin helppo yhdistää minkä tahansa vaatteen kanssa. Napilliset neuleet on tällä hetkellä itselle ihan must. Pään yli vedettävissä imetys on super hankalaa ja helppous näissä kyllä viehättää. Tätä neuletta saa myös ruskeana ja harmaana, mutta itse kaipasin nyt vähän väriäkin, kun kevättä kohti mennään.

Toppi: *Lindex housut: H&M

Mukavuus

Mun kaikista mukavimmat kotoiluvaatteet eli ns. Netflix look sohvalle sisältää H&M:stä ostetut joggersit ja * Lindexin perus valkoisen topin. Olen jo pitkään tykännyt tällaisesta ruskean ja valkoisen yhdistämisestä ja kyllä muuten toimii! Nämä päällä kyllä kehtaisin lähteä vaikka kaupungillekin.

Paita ja legginssit: Zara

Tyylilyyli

Oon kyllä ihan rakastunut tähän Zarasta ostettuun läpikuultavaan paitaan. En löytänyt tätä enää Zaran verkkosivuilta, mutta saman tyylisiä paitoja löytyy paljon. Tän kaverina tykkään käyttää perus mustia leggareita. Nämä Zaran legginssit jäi mulle jo raskausaikana kovastikin käytetyksi vaatteeksi ja tilasinkin muutamat uudet samanlaiset raskauden jälkeen vanhojen venyneiden tilalle. Kotona on kiva välillä käyttää muutakin kuin verkkareita, mutta silti vaatteiden täytyy olla mukavat päällä.


Toivottavasti löysit vähän inspistä omaankin vaatekaappiin! Ihanaa viikkoa sinne. ☀

Lue myös: Top 5 äitiysmekot & mun ihonhoitorutiinit

❤ Salla

One thought on “Top 3 kotoiluvaatteet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s