Vauva-arkea helpottavat tuotteet

Sisältää mainoslinkkejä (*). Nyt on katseltu ja elelty tätä vauva-arkea reilu neljä kuukautta ja tässä on hyvin jo oppinut mitkä tavarat ovat olleet ihan pelastavia tekijöitä tässä arjessa. Vauva-arkihan on ollut ihanaa, mutta joitakin asioita on kiva helpottaa, kuten luopuminen pitkistä vaunujen heilutuksista saadakseen vauva unille, märistä bodyistä ja haisevista vaipoista. Mennään siis suorinta tietä näihin pelastaviin tuotteisiin!


Sleepytroll Baby Rocker -lastenvaunujen keinuttaja

Aloitetaan tästä kaikista eniten puhuttavasta eli meidän vaunuheilurista. Instagramin storyjen puolella mulla on tämä tiheään ollut esillä ja saan joka kerta kasan kysymyksiä *tästä lastenvaunujen keinuttajasta. Tämän ansiosta meillä on nukuttu pitkiä päiväunia ja aikaisemmin nukkumaan menot olivat myös helpompia tämän ansiosta. Aloitetaan sillä, että mehän Markuksen kanssa naurettiin tälle, kun nähtiin tämä kaupassa ekaa kertaa. Ajateltiin, että kaikkea turhaa sitä keksitäänkin. No kappas vain kun vauva syntyi ja päästiin nauttimaan näistä vaunujen puolen tunnin heijaussessioista, päätettiin me kuitenkin kokeilla tätä vaunujen keinuttajaa. Laite on akkukäyttöinen ja me ladataan tätä n. joka toinen päivä. Keinutusta voi säätää + ja – napeista haluamaansa nopeuteen. Lisäksi säätöinä on joko 30 min yhtäjaksoinen keinutus tai 3 min kerrallaan, kun laite havaitsee liikettä tai ääntä tunnistimiensa ansiosta. Kiinnitys ja irrotus on tehty helpoksi ja tämän saa kiinni myös esimerkiksi kehdon reunaan. Parhaimmillaan me ollaan koettu tämä vaunulenkkien jälkeen, kun työnnetään sielä Saaga jatkamaan unia parvekkeelle. Laitetaan tämä kiinni työntöaisaan ja vaunut mukavasti jatkavat liikettä eikä lapsi herää. Me ollaan tykätty käyttää nyt pelkästään tuota 30 min yhtäjaksoista keinutusta ja pienimmällä mahdollisella keinutusasteella. Joudutaan joka tapauksessa käydä nostamassa myös tutti takaisin suuhun, jos Saaga herää. Näinä pakkaspäivinä me ollaan myös oltu kiitollisia tästä, kun vaunulenkeille ei ole voinut lähteä ja ollaan nukuttu paljon sisäpäikkäreitä vaunuissa. Meillä tämä on toiminut niinkin helposti, että ollaan laitettu tämä vaunuihin kiinni, laitettu valot pois, kädet ulkopuvun hihoihin ja ei mene aikaakaan, kun Saaga jo vetelee sikeitä. Kannattaa ainakin testata! Moni verkkokauppa tarjoaa pitkää palautusaikaa myös käytettynä. Hintaa tällä on verkkokaupasta riippuen 130-150 €.

*Sleepytroll Baby Rocker -lastenvaunujen keinuttaja

Magneettinen Vaunuverho

Magneettinen vaunuverho kotiutui meille viime syyskuussa ja on ollut kyllä siitä asti päivittäisessä käytössä. Tämä sopii niin meidän Britax Smile lll rattaisiin, kuin meidän Britax Römer turvakaukaloonkin. Magneetit pysyvät paikallaan, verho on pitkä, kiinnitys ja irrotus on super nopeaa sekä lisäksi logossa verhon alalaidassa on myös magneetti. Tällä tavalla verhon saa myös tuulella pysymään ylhäällä, jos haluaa. Verho irtoaa ihan vaan, kun kiskaisee verhosta lujasti. Magneettikiinnitykset irtoavat ja tämän jälkeen voi verhon esim. vaihtaa turvakaukaloon lapsen mukana.

Mini Helmi – magneettinen vaunuverho *saatu aiemmin yhteistyössä

BabyBjörn Bliss sitteri

Sitteri oli meillä ei hankittavien listalla pitkään. Ajateltiin, ettei me tarvita sitteriä. Saaga viihtyi tosi hyvin leikkimatolla tai harson päällä sohvalla. Saatiin kuitenkin tämä *BabyBjörn Bliss sitteri lahjaksi ja voin sanoa, että nyt kun Saaga alkaa olemaan jo liikkuvaisemmassa iässä, on tämä sitteri ihan pelastus. Nykyään Saaga matkustaa sitterissä tuijottamaan mua suihkussa ja katselemaan mun ruuanlaittoa. 😅 Hoitotasolla en nimittäin uskalla Saagaa enää pitää vahtimatta tai sohvalla. Tässä sitterissä on kolme eri istuinkulman asentoa. Me pidetään usein pystyimmässä asennossa, mutta vaihdetaan makuuasentoon, jos Saaga päättää esim. nukahtaa. Vaihto onnistuu helposti ilman, että Saaga herää. Päällinen irtoaa helposti, on helppo pestä ja kuivuu myös nopeasti. On tullut nimittäin testattua kiitos muutamien niskakakkojen. 😅 Se taitaa olla ihan yleinen juttu, että nämä pienet tykkäävätä turauttaa sitterissä. 🙊 Sitterin saa myös helposti kasaan niin, että menee ihan levyksi. Helppo säilytettävä siis, kun sitä ei tarvita.

*BabyBjörn Bliss sitteri käytössä

Kuolalaput

Me ollaan muutama viikko sitten siirrytty nyt tähän kuolalappujen ihmeelliseen maailmaan. Newbien laput ovat riittäneet meillä varsin hyvin, mutta uskon, että kun Saaga alkaa ihan toden teolla työstämään niitä hampaita, niin on *nämä Hemtexistä hankitut laput paikallaan. Hemtexin sivuilla nämä löytyy nimellä ruokalaput. Paksua pyyhemäistä kangasta ja siis selvästi paksummat, kuin esim Newbien kuolalaput. Lapuissa on tarrakiinnitys pään sivulla ja peittää n. puolet bodystä.

*Kuolalaput Hemtex

Angelcare vaipparoskis

Vaipparoskis oli meillä mietinnässä myös. Ajateltiin, että ei tarvita sellaista. Voidaan laittaa sekajätteeseen tai muovipussiin vessaan vaipat. No sekajäte täyttyi todella nopeasti ja pissan haju leijaili keittiössä. Samoin muovipussi vessan laittialla hoitotason vieressä yllätys yllätys päästi kaikki hajut myös läpi. Ostettiin Angelcaren vaipparoskis, koska oltiin kuultu kyseisestä mallista paljon hyvää. Mukana tuli yksi vaihtokasetti. Roskis on siisti ja huomaamaton. Hajut pysyvät kyllä roskiksessa ja kasetti kestää meillä n. 3 viikkoa. Helppo käyttää yhdellä kädellä. 3 pack vaihtokasetteja maksaa Verkkiksen sivuilla 24,90 €. Jos vaihtokasetti kestää kuukauden ajan, tulee hintaa näille 8,30 € /kk. Ollaan oltu kyllä tyytyväisiä tähän hankintaan!

Mooseskori

Me mietittiin pitkään raskausaikana, että valitaanko me heti suoriltaan pinnasänky vai otetaanko tällainen pienen kodin tilaratkaisu ja hankitaan *mooseskori. Kori tosiaan irtoaa keinujaloistaan ja sen voi myös siirtää esimerkiksi sohvalle viereen. Nykyään Saagalla on edelleen hieman hankaluuksia nukkua isossa pinnasängyssä ja kori onkin matkustanut pinnasänkyyn, jossa Saaga edelleen nukkuu. 😅 Keinujaloista on siis nyt päästy eroon. Saaga nukkuu kaikista pisimmät unet vaunuissa sekä tässä korissa. Uskon sen johtuvan siitä, että molemmissa on pesämäinen tuntu, kun reunat ovat niin lähellä. Ostettiin lisäksi tähän koriin vielä muutama vaihtolakanakin ja otettiin valkoinen kate pois. Tämä kori on ollut mun puolella sängyssä kiinni alusta asti vähän niin kuin sivuvaununa, kun perhepeti koettiin meillä huonoksi ratkaisuksi.

*Mooseskori Jollyroom, *vauvan viltti Granit

Philips Avent Ultra Air-tutti

Tämä on ainoa tutti, jota Saaga suostuu syömään. Kaikki on kokeiltu, mutta ökärefleksi tulee miltein kaikista. *Philips Aventin Ultra Air ja *Ultra Soft tutit ovat olleet käytössä meillä siitä asti, kun Saaga on tuttia syönyt. Imutarve on kova ja helposti hermostutaan, kun tissistä tuleekin maitoa ja haluttaisiin muuten vaan siinä hengailla. Otettiin tämän vuoksi tutti käyttöön, kun Saaga oli n. muutaman viikon ikäinen natiainen. Tällä hetkellä tuttia syödään aina nukkumaan mentäessä. Nopeasti Saaga sen ulos sylkäisee, kun nukahtaa, mutta se on meillä ollut ehdoton rauhoittumiskeino.

* Philips Avent Ultra Air – tutti käytössä

Nämä ovat meidän perheen ehdottomat arkea helpottavat tuotteet ja suosittelen kaikkia aidosti ja oikeasti! Onneksi nykypäivänä on vaikka ja mitä arkea helpottavia asioita keksitty. Esimerkiksi tuo lastenvaunujen keinuttaja on ollut iso pelastus meidän lapsen pitkiin päiväuniin. Toivottavasti löysit joitakin tuotteita, jotka voisivat helpottaa teidänkin arkea.

VINKKI: Instagramin puolella on menossa vielä 8.2.21 klo 18 asti arvonta, jossa voit voittaa 80 € lahjakortin Baby Wallaby verkkokauppaan. Mm. meidän kätevät vaunukoukut ovat sieltä ja vaunuihin saa alaosan lisäksi myös vielä extra kassin roikkumaan työntöaisaan! Kivaa loppuviikkoa sinne! ❤

Lue myös: mitä hankkia vauvalle & hoitolaukun sisältö

❤ Salla

8 thoughts on “Vauva-arkea helpottavat tuotteet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s